Доставка и плащане

Поръчките се доставят на посочен от клиента адрес, или до поискване в офис на куриерската фирма ЕКОНТ, в срок от 1 до 3 работни дни.

За да доставим поръчания от вас продукт, използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ.

Поръчки направени до 16:30 часа се обработват същия ден. Поръчки направени след този час се обработват на следващия ден.

Начина на плащане: с наложен платеж при доставка на вашата пратка или по банков път. 

Детайлите за банково плащане ще намерите в панела за плащане при приключване на вашата онлайн поръчка или използвайте посочената по-долу информация. 

* Важно! При избор на плащане, превод по банков път, за начало на поръчката се приема постъпването на плащането от страна на клиента в банковата сметка на фирмата. Тогава се и изпращат продуктите, в случай, че сумата е постъпила по сметката на фирмата през почивен ден продуктите се изпращат в първия работен след почивния.


Банкова информация: 

Банка: ОББ АД

BIC:UBBS BGSF

Банкова сметка (IBAN): BG85UBBS72821010088412 

Mоля, укажете като основание за плащане номера на поръчката, който ще намерите в изпратения до вас имейл в момента на поръчка.


Предлагаме и закупуване на стока чрез TBI Bank

- Одобрение до 15 минути само срещу лична карта на място в търговският ни обект. За подробности може да ни пишете на  електронна поща или да се обадите на посочените телефони в меню "Контакти". 

- Покупка на изплащане с TBI Bank Online  - Имате възможност за покупка на изплащане чрез TBI Bank и онлайн. Покупката на изплащане е възможно само при поръчки на продукти на стойност над 100 лв. В страницата на всеки артикул с цена на/над 100 лв. ще откриете бутон за кандидатстване за покупка на изплащане за съответния продукт. В отворения прозорец за кандидатстване ще можете да се запознаете с лихвените проценти, ГПР и месечна вноска за покупката. След получаването и изпращането на данните с Вас ще се свърже служител на Ти Би Ай Банк за финализиране на кандидатстването ( от 9:00 до 18:30 часа). При одобрение ние изпращаме Вашата поръчка към Вас заедно с необходимите документи, които трябва да се разпишат в момента на получаването на поръчката.