ATA ARMS - CY CAMO MAX 5 - 12/76

ATA ARMS - CY CAMO MAX 5 - 12/76

ATA ARMS - CY CAMO MAX 5 - 12/76

  • Производител:Ata Arms
  • Модел: CY CAMO MAX 5
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 1,124.00 лв.

    1,249.00 лв.
  • Начало 24/06/2024 Край 24/07/2024

ОпцииКачество и майсторска изработка, незабвно идват на ум, като за първи път видите вълнуващо новата АТА, ултра лека полуавтоматична пушка.

Серията CY на ATA ARMS е с класически линии с напълно оксидирана цев и цевна кутия, допълващи се от висококачествено гланциран завършващ слой на приклада и ложата от турси орех. Серията CY разполага и с полуавтомати с приклад и ложа от висококачествена синтетика.

Серията CY е подходяща и за стрелци с по-нисък ръст.

CY Camo Max 5 е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов и спортна стрелба.

CY Camo Max 5 има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен приклад и ложа, изработени от висококачествена камуфлирана синтетика. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. За по-голяма износоустойчивост вътрешната страна на цевта е хромирана. От външната страна цевта и цевната кутия са оксидирани. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 смениями шока.

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град Левски пощенски, код:5900 ул. Малчика №8

Характеристика
Тегло 2.9 кг.
Дължина на цевта 710 мм.
Патронник размер 3" / 76мм
Капацитет 5 патрона
Прибори фибро-оптична мушка
Приклад синтетика

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност