ATA ARMS SP, WOODCOCK 12/70, 61 см

ATA ARMS SP, WOODCOCK 12/70, 61 см

ATA ARMS SP, WOODCOCK 12/70, 61 см

  • Производител:Ata Arms
  • Модел: SP, WOODCOCK 12/70, 61 см
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 1,859.00 лв.

ОпцииСпецификации:

- Модел: SP WOODCOCK

- Калибър: 12/70

- Патронник размер: 23/4 " / 70мм

- Капацитет: 2 патрона

- Цев: 24" / 61см

- Припори: фибро-оптична мушка

- Спусък: единичен селективен

- Цевна кутия: олекотена сплав със стоманени вложки

- Шокове: F, IM, M, IC, SK

- Приклад: орехово дърво

- Тегло: 2.8 кг


Серията SP на ATA ARMS са тип "надцевки" с майсторска изработка и съвременна технология, олицетворяващи 60-годишната история на АТА.

Надцевките от SP серията се предлагат със стандартна стоманена или от лека алуминиева сплав цевна кутия и двете разполагат с единичен селективен механизъм на спусъка с автоматични ежектори. Версията с алуминиевата сплав съдържа стоманена подложка зад цевите, която не позволява да има протриване и намалява износването. Със своите 2.8 кг, тази версия осигурява на ловците лесно и комфортно бороване и пренасяне.

Всички модели от SP серията са с приклади и ложи от висококачествен турски орех, което им придава изключителна изтънченост. Цевите са конструирани и завършени по високи стандарти с многотрайно покритие от висококачествен антикорозионен лак.

Моделът SP Woodcock е класическа надцевка, отличаваща се с елегантния си приклад и ложа, изработени от висококачествен турски орех. Прикладът на пушката е с полупистолетна ръкохватка с ергономичен дизайн на захващане, както за левичари, така и за десничари, за по-голям комфорт при стрелба. Цевите и цевната кутия са с черно антикорозионно покритие. От вътрешната страна цевите са хромирани. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 сменяеми шока.


Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град Левски пощенски, код:5900 ул. Малчика №8Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност