ATA SP FONEX LAR 12/76

ATA SP FONEX LAR 12/76

ATA SP FONEX LAR 12/76

  • Производител:Ata Arms
  • Модел: SP FONEX LAR 12/76
  • Наличност: С поръчка
  • Цена: 1,899.00 лв.

ОпцииСпецификации:

- Модел: SP FONEX

- Калибър: 12/76

- Патронник размер: 3" / 76мм

- Капацитет: 2 патрона

- Цев: 28" / 71см

- Припори: фибро-оптична мушка

- Спусък: единичен селективен

- Цевна кутия: олекотена сплав със стоманени вложки

- Шокове: F, IM, M, IC, SK

- Приклад: орехово дърво

- Тегло: 2.8 кг олекотена


Серията SP на ATA ARMS са тип "надцевки" с майсторска изработка и съвременна технология, олицетворяващи 60-годишната история на АТА. 

Надцевките от SP серията се предлагат със стандартна стоманена или от лека алуминиева сплав цевна кутия и двете разполагат с единичен селективен механизъм на спусъка с автоматични ежектори. Версията с алуминиевата сплав съдържа стоманена подложка зад цевите, която не позволява да има протриване и намалява износването. Със своите 2.8 кг, тази версия осигурява на ловците лесно и комфортно бороване и пренасяне.

Всички модели от SP серията са с приклади и ложи от висококачествен турски орех, което им придава изключителна изтънченост. Цевите са конструирани и завършени по високи стандарти с многотрайно покритие от висококачествен антикорозионен лак. 

Моделът SP Fonex е класическа надцевка, отличаваща се с елегантния си приклад и ложа, изработени от висококачествен турски орех. Прикладът на пушката е с полупистолетна ръкохватка с ергономичен дизайн на захващане, както за левичари, така и за десничари, за по-голям комфорт при стрелба. Цевите и цевната кутия са с черно антикорозионно покритие. От вътрешната страна цевите са хромирани. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 сменяеми шока. Моделът е олекотена версия, цевната кутия е изработена от олекотена сплав със стоманени вложки.Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град Левски пощенски, код:5900 ул. Малчика №8

Вземи сега на лизинг с TBI !
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност