Бързомер Holosun HS503CU

Бързомер Holosun HS503CU

Бързомер Holosun HS503CU

  • Производител:Holosun
  • Модел: HS503CU
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 669.00 лв.Бързомер HS503CU e микро рефлексен бързомер със сменяеми скали (2МОА и 65МОА кръг с точка), LED подсветка, допълнителен соларен панел с автоматичен контрол на яркостта, нисък и висок монтаж.


Holosun САЩ е създадена през 2013година и непрекъснато усъвършенства продуктите си, доставяйки на потребителите на марката иновативни бързомери с най-нови и модерни технологии, с Holosun получавате военен стандарт продукт с ненадминато съотношение цена/качество без компромис. Бързомери Holosun позволяват прицелване с две отворени очи и са идеален избор за лов, спортна или еърсофт стрелба.


Holosun HS503CU е с корпус от алуминий 6061 Т6, живот на батерията 50 000 часа (около 5 год.) и има вграден сензор за движение(Shake Awake) и функция памет, така че дори и да бъде забравен включен, бързомерът се изключва сам след 8 часа, а когато бъде докоснат се включва на последната избрана степен на сила на точката.


HOLOSUN използва изключително качествени лещи, а микро тубусните модели на марката са с най-голям вътрешен просвет (зрително поле) спрямо всички подобни конкурентни модели в ценовия си клас, като дори превъзхождат по този показател и доказаният модел Micro H1 на Aimpoint.


Модел HS503CU е от серията Paralow на Holosun, което се отличава с това, че лещата е наклонена/скосена, което не е дефект, а е направено с цел премахване на паралакса.


Бързомери Holosun са с изключително надежна конструкция – устойчиви на вода, прах, удар. Holosun HS503CU е клас на устойчивост IP67 за да го ползвате и в най-сурови условия.


В комплекта са включени: 

- Висок и нисък picatinny Монтаж;

- Кърпичка за почистване на лещите;

- Т10 torx ключе за смяна на батерията;

- 2броя CR2032 батерии;

- Гумени капачки за лещите;


Характеристики

- Сменяеми скали: 2МОА и 65МОА с точка;

- Червена подсветка;

- Соларен панел;

- 12 нива на яркост – 10 дневни и 2 нощни режима съвместими с прибори за нощно виждане;

- До 50 000 часа живот на батерията;

- Удобна смяна на батерията без необходимост от демонтаж;

- Без паралакс, благодарение на скосената леща на бързомера;

- Shake awake функция – бързомера се изключва автоматично, когато не се използва. При разклащане се включва автоматично;

- Батерия CR2032;

- Размер на обектива 20мм;

- Устойчив на откат 1000 G;

- Странично разпложено гнездо на батерията;

- Клас IP67;

- Тегло: 129 грама;

- Размери: 36х63х38мм;

- 36 месеца гаранцияНапишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност