Benelli Lupo - кал.30-06, 308 Win, 14x1

Benelli Lupo - кал.30-06, 308 Win, 14x1

Benelli Lupo - кал.30-06, 308 Win, 14x1

  • Производител:Benelli
  • Модел: кал.30-06, 308 Win, 14x1
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 2,890.00 лв.

    3,345.00 лв.
  • Начало 16/05/2024 Край 16/06/2024

ОпцииДължина на цевта:

308 win: 51 см.

30-06: 56 см.

От Benelli винаги представят нещо по- различно. Lupo е с алуминиево шаси, като цевната кутия е разделена на 2 части долен рисивър част от шасито и горен рисивър от стомана, което предоставя добра издръжливост и ниско тегло. И прави Lupo единствената по рода си болтова карабина. Затвора с 3 бойни упора е олекотен и с противокорозионното покритие Benelli BE.S.T., което e с нисък коефициент на триене , със същото покритие е и горния рисивър. Това предоставя бърза, лесна и безотказна работа със затвора. Студено кована, свободно плаваща и криогенно обработена Benelli Crio цев. Снабдена с противокорозионното покритие Benelli BE.S.T. и точност под 1 МОА с патрони от различни марки. Приклада и полуложата са изработени от полимер с AirTouch текстура за по- добър хват. Приклада е снабден с доказаната система за обиране на откатна енергия Progressive Comfort и Combtech набузник. В комбинация с Perfect Fitting системата и спейсъри за задтилъка ергономичния приглад позволява невероятна точнност и удобна работа изстрел след изстрел. Двуредовият полимерен пълнител се зарежда като едноредов, което в комбинация с уголемения отвор за изхвърляне на гилзи ни предоставя възможност безпроблемно да зареждаме карабината и отгоре. Пълнителя е 5 заряден в калибър .30-06. Предпазителя е удобно и интуитивно разположен за удобна работа както с дясна така и с лява ръка. Едностъпков спусък с къс ход и възможност за настройка от 9.99N до 20N. Всички стоманени части на Benelli Lupo са с BE.S.T. покритието, което освен че предпазва стоманата от корозия и придава по- добър вид, прави и почистването по- лесно. Цевта са с дължина 510 мм. и снабдена с резба за супресор или компенсатор М14x1. Цевната кутия е с Picatinny релси, които могат да се махат. Benelli Lupo е болтова карабина с иновативен дизайн и очевидният стил на Benelli, създадена за несравнима производителност и максимално удобство за ловеца. Освен всичко останало Benelli Lupo е и с награда за карабина на годината за 2021 г. от American Rifleman и NRA.

- Държава производител: Италия

ЦЪК ТУК: Benelli Lupo

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град Левски пощенски, код:5900 ул. Малчика №8

Вземи сега на лизинг с TBI !


Lupo - Болтовата карабина от Benelli

 

 

След като представиха първата си надцевка, 828U, дойде и момента от Benelli да представят и първата си болтова карабина -Lupo, вълк на италиански. Както 828U не е просто надцевка, така и Lupo не е просто болтова карабина. От Benelli винаги представят нещо по- различно. Lupo е с алуминиево шаси, като цевната кутия е разделена на 2 части долен рисивър част от шасито и горен рисивър от стомана, което предоставя добра издръжливост и ниско тегло. И прави Lupo единствената болтова карабина по рода си.

Затвора с 3 бойни упора е олекотен и с противокорозионното покритие Benelli BE.S.T., което e с нисък коефициент на триене , със същото покритие е и горния рисивър. Това предоставя бърза, лесна и безотказна работа със затвора. Студено кована, свободно плаваща и криогенно обработена Benelli Crio цев. Снабдена с противокорозионното покритие Benelli BE.S.T. и точност под 1 МОА с патрони от различни марки.
Приклада и полуложата са изработени от полимер с AirTouch текстура за по- добър хват. Приклада е снабден с доказаната система за обиране на откатна енергия Progressive Comfort и Combtech набузник. В комбинация с Perfect Fitting системата и спейсъри за задтилъка ергономичния приглад позволява невероятна точнност и удобна работа изстрел след изстрел.

Двуредовият полимерен пълнител се зарежда като едноредов, което в комбинация с уголемения отвор за изхвърляне на гилзи ни предоставя възможност безпроблемно да зареждаме карабината и отгоре. Пълнителя е 5 заряден за калибри .243 Win. , .270 Win. , .308 Win. , .30- 06, 6,5mm Creedmore и 4 заряден за .300 Win. Mag. Предпазителя е удобно и интуитивно разположен за удобна работа както с дясна така и с лява ръка. Едностъпков спусък с къс ход и възможност за настройка от 9.99N до 20N.

Всички стоманени части на Benelli Lupo са с BE.S.T. покритието, което освен че предпазва стоманата от корозия и придава по- добър вид, прави и почистването по- лесно. Цевите са с дължина 560 мм. освен 6.5mm Creedmore и .300 Win. Mag. където дължината е 610 мм. Всички цеви са снабдени с резба за супресор или компенсатор М14x1. Цевната кутия е с Picatinny релси, които могат да се махат. Benelli Lupo е болтова карабина с иновативен дизайн и очевидният стил на Benelli, създадена за несравнима производителност и максимално удобство за ловеца. Benelli Lupo има 10 години гаранция, а частите с покритието BE.S.T. имат 25 години гаранция за самото покритие.Характеристика
Вместимост на пълнителя 5 патрона
Калибър 30-06
Дължина на цевта 510 мм.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност