Карабина ATA ARMS TURQUA II Synthetic Green 308Win 51cm Adj. Sights 14x1

Карабина ATA ARMS TURQUA II Synthetic Green 308Win 51cm Adj. Sights 14x1

Карабина ATA ARMS TURQUA II Synthetic Green 308Win 51cm Adj. Sights 14x1

  • Производител:Ata Arms
  • Модел: TURQUA II Synthetic Green 308Win 51cm Adj. Sights 14x1
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 1,440.00 лв.

    1,599.00 лв.
  • Начало 04/06/2024 Край 24/07/2024

ОпцииСпецификации:

SKU: 681048

Модел: TURQUA II Synthetic Green Adjustable Stock

Регулируеми мерни прибори

Муфа: 14х1

Калибър: .308 Win

Прецизност: 1 MOA - 3 изстрела в група в рамките на 1,047 инча (2,65 см) на 100 ярда (91,44 м)

Материал на цевта: хром молибденова стомана със специално оформление

Нарези на цевта: 4

Стъпка на цевта: 1:11"

Дължина на цевта: 20" (51см)

Покритие на цевта: синя оксидация

Спусък: 2-степенен, Регулируем от 0,8 кг (1,7 кг) до 1,6 кг (3,5 кг)

Болт: Моноблок стомана, има три бойни упора

Цевна кутия: моноблок стомана

Пикатини релса: стоманена, ~22mm, 0 MOA, Mil-Std 1913

Предпазител: 3-степенен - 1. Огън; 2. Заключва спусковия механизъм, но затвора работи; 3. Заключва и затвора и спусковия механизъм

Капацитет на пълнителя: едноредов с 3 и 5 патрона

Приклад: Черна синтетика с регулируема буза

Тегло: 3.550 kg

Предлага се в комплект с 2 бр. пълнители - 3 и 5 заряден, релса "Пикатини".

С удължена 5-годишна гаранция


Турският производител "Ата Армс" добави още едно ново попълнение в гамата от иновациите си, като пусна в производство първата болтова карабина правена някога в Турция. Под името "Тюркуа" (Turqu), карабината е 100% произведена в Турция и е различна от останалите предлагащи се на пазара, благодарение на 3-степенната си защита, професионалния дву-степенен регулиращ се спусък, както и 60 градусовото повдигане на болта, което е по-малко в в сравнение с 90 градусовото, това от своя страна позволява по-бързо презареждане за следващите изстрели. Разполага с ергономичен приклад, изработен от специално подбрана подсилена синтетика, направен така, че да гарантира точност и удобна стрелба. 


След големия успех на TURQUA, и отзивите от клиентите, АТА АРМС решават напълно да модернизиран карабината в нови варианти, отговарящи и на най-капризните стрелци, който ние нарекохме генерация 2 (GEN II).


Задълбоченият редизайн на TURQUA започва от най-малките детайли. Двуредовият пълнител е заменен с едноредов такъв. От своя страна, този малък детайл дава възможност да се намали ширината на приклада, за да стане карабината „по-стройна”.  В началото ATA TURQUA I бяха критикувани за широкият дизайн на приклада от доста автори, въпреки че това не беше особен проблем. Независимо от това, АТА реши сериозно да подходи към проучването на нуждите на стрелците и бързо да промени дизайна, без да го оставя на заден плат.


Всяка една карабина TURQUA GEN II разполага с етикет SUBMOA, като ATA ARMS гарантират  тази точност в серия от три изстрела.  Като цяло етикета SUBMOA е заявление от производителя за тест за изключително качество на продукта и се е превърнало в стандарт при производството на дълго ловно нарезно оръжие. Концентрацията на попаденията в мишената се измерват в ъглови минути, като една ъглова минута на разстояние 100 метра е окръжност с диаметър 2,9 см. Следователно заявлението от АТА АРМС за тест с тяхната карабина е, че попаденията от три последователни изстрели на разстояние 100м ще се съберат в окръжност с диаметър по-малък от 2,9см, което е гаранция за точност и прецизност на оръжието.

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град Левски пощенски, код:5900 ул. Малчика №8


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност