Карабина Tikka T3x Lite RTECH FL D/B .308Win. 51cm MB MT 3з

Карабина Tikka T3x Lite RTECH FL D/B .308Win. 51cm MB MT 3з

Карабина Tikka T3x Lite RTECH FL D/B .308Win. 51cm MB MT 3з

  • Производител:TIKKA
  • Модел: T3x Lite RTECH FL D/B .308Win. 51cm MB MT 3з
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 2,669.00 лв.

ОпцииКарабина на финландската фирма Tikka, модел T3x Lite Roughtech в калибър 308 WIN.

Tikka T3x Roughtech се различава от стандартната Т3x Lite с интересни промени и технологии. Прикладът и полуложата са изработени от устойчив високотехнологичен полимер с изцяло грапава повърхност за сигурно боравене при всякакви условия. Освен това имат ефектна двуцветна окраска тип паяжина и асиметрични накатки за сигурен захват при всякакви условия. На полуложата може да се сложи приставка за по-широка полуложа. Приставките се продават отделно. Вътре в приклада има вложка от пяна, която намалява звука, създаван от приклада при изстрел. Пистолетната ръкохватка е сменяема, което дава възможност за промяна на ъгъла ѝ. Това позволява множество позиции на стрелба. Допълнителните ръкохватки се продават отделно. Налице са гнезда QD за поставяне на ремък. Задтилъкът използва нова технология за обиране на отката, която дава възможност на стрелеца да се концентрира върху точността на изстрелите. По-широкият порт за изхвърляне на гилзи предоставя безпроблемна работа. Уголеменото топче за затвора прави използването на карабината още по-лесно и удобно. Свободно плаващата стоманена цев е студено кована и флутирана. Налице е дулен спирач за намаляване на отката. В горната част на цевната кутия има допълнителни отвори за винтове, които позволяват стабилно закрепяне на монтажи за мерни прибори. Прецизният спусък е с къс ход, а флутираният затвор – с два бойни упора. Полимерният пълнител е едноредов и 3-заряден. Стоманената откатна вложка намалява деформацията до минимум дори при по-големи калибри и разпределя енергията за повече удобство при стрелба.


- Калибър: 308 WIN

- Дължина на цевта: 508 мм / 20"

- Обща дължина: 1022 мм / 40,2"

- Тегло: 3 кг / 6,6 фунта

- Стъпка на нарезите: 1:280 мм / 1:11"

- Пълнител: едноредов 3+1

- Резба за суперсор/компенсатор: 5/8х24

- Спусък: едностъпков

- Мерни прибори: не

- Приклад: полимер

- Подбузник: не

- Захват: дясна ръка

- Произход: Финландия

Легенда на съкращенията


FL (Fluted) = флутирана


УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ

2 + 1 ГОДИНИ = ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ!

Не пропускайте възможността да удължите срока на гаранцията си с още 1 година в допълнение към стандартната гаранция от 2 години.


По време на процеса на регистрация трябва да предоставите оригиналната разписка за покупката или друг документ, доказващ датата, на която оръжието е станало ваша собственост. Можете да предоставите PDF файл или изображение. При продажба по време на стандартния гаранционен период новият собственик трябва отново да регистрира оръжието, за да запази валидността на гаранцията. За да използвате сервизни услуги по гаранцията, трябва да предоставите сертификата за регистрация на гаранция, който ще получите след регистрацията, както и оригиналната разписка за покупката.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност