МОЩЕН КОМПАКТЕН ФЕНЕР CONVOY S21A SST40 С БАТЕРИЯ И ЗАРЯДНО

МОЩЕН КОМПАКТЕН ФЕНЕР CONVOY S21A SST40 С БАТЕРИЯ И ЗАРЯДНО

МОЩЕН КОМПАКТЕН ФЕНЕР CONVOY S21A SST40 С БАТЕРИЯ И ЗАРЯДНО

  • Производител:CONVOY
  • Модел: S21A SST40 С БАТЕРИЯ И ЗАРЯДНО
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 80.00 лв.Мощен компактен фенер Convoy S21A с батерия и зарядно за ежедневна употреба

Комплект мощен EDC (Every Day Carry) фенер Convoy S21A, батерия 5000 mAh и зарядно. Гаранция 24 месеца.


Ако търсите компактен EDC фенер, който работи изключително дълго време с една батерия и има възможност да свети с 1900 лумена, то Convoy S21A е точният избор. Леко уголемена версия на Convoy S2+, за да побере по-голямата 21700 батерия, но също така е вграден и нов драйвер с 6А ток, който има и интелигентна температурна защита и не позволява на фенера да прегрее и опари ползвателя. При 55 градуса драйверът започва да намаля силата на светене, за да охлади, при което фенерът става горещ, но не може да нарани потребителя.


Convoy S21A свети широко и облива със светлина близките обекти, като при максималната мощност може реално да осветите добре до 150 м разстояние. Подходящ за фенер за туризъм, ежедневно ползване, фенер в колата, домакинство и др.

Управление:

Включване и изключване чрез пълно натискане на бутона (изщракване). Смяна на режимите с полу-натискане. Фенерът може да има памет и да започва на същия режим, на който е изгасен, като паметта може да се изключва и да започва винаги от силен или слаб режим.


Драйверът е с 12 предварително направени групи , за да може да се настройва според желанието на потребителя (например само един режим, или с 3/5/8 режима). При поръка го настройваме по Ваше желание и прилагаме инструкция как да променяте настройките при желание чрез задния бутон.

Технически характеристики:

Емитер: Luminus SST-40 6500 K студена светлина

Цвят: Сиво-син

Мощност: 1900 лумена,

Далекобойност: 250 m (ANSI)

Рефлектор портокалова кора с антирефлексно покритие

Защити: Водоустойчивост IPX-8, Удароустойчивост - падане от 1.5м, Температурен датчик

Индикатор за напрежение на батерията под 3V

Размер: 122.5 х 25.9 мм тяло, тегло 75 г без батерия

Работи с една батерия 21700, включена в комплекта 5000 Мач

Комплектът включва фенер, батерия, USB зарядно и каишка. Зарядното се включва към адаптер за телефон и зарежда празна батерия за около 7 часа.

Защити – фенерът има следните защити за безопасност:

Защита от обратно поставяне на батерията – фенерът предпазва себе си и батерията, като просто не светва

Защита от преразреждане на батерията – фенерът започва да примигва когато напрежението на батерията спадне. В този момент не можете да включите високия режим, но можете да продължите да го ползвате на ниските режими. Ако не презаредите батерията, в определен момент изключва за да я предпази.

Температурна защита: когато датчика отчете температура над 55 градуса по Целзий, започва да намаля светлината за да предпази потребителя от изгаряне

Защита от вода – фенерът може да се използва в дъжд, както и да бъде потапян до 2 м под вода до 30 минути. За да поддържате водоустойчивостта, моля смазвайте веднъж на 3 месеца гумените пръстени в двата края на тялото със смазка за фенери.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност