ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СУПРЕСОРИ 500ML BALLISTOL

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СУПРЕСОРИ 500ML BALLISTOL

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СУПРЕСОРИ 500ML BALLISTOL

  • Производител:BALLISTOL
  • Модел: ПОЧИСТВАНЕ НА СУПРЕСОРИ 500ML BALLISTOL
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 30.00 лв.Препаратът за почистване на супресори от Ballistol се разтваря и неутрализира автоматично остатъците от горенето. Супресорите са особено трудни за почистване, ако не могат да бъдат демонтирани. С препарата за почистване на супресори на Ballistol, остатъците от мръсотия могат лесно да се разхлабят и изплакнат.- Разтваря и неутрализира автоматично остатъците от горенето

- Съдържа повърхностно активни вещества

- Нежен към материалите

- Без киселини и без мирис

- Промяната на цвета като индикатор при разтваряне

- Не са необходими допълнителни инструменти


Емулсията за почистване на супресори от Ballistol се разтваря и неутрализира остатъците от горенето автоматично. Супресорите са особено трудни за почистване, ако не могат да бъдат разглобени. Въпреки че въглеродните шумозаглушители с тесни секции и малки дупки подобряват работата на супресора, почистването на супресора е много по-трудно. С почистващата течност за супресори Ballistol остатъците в мръсния супресор могат лесно да се отделят и изплакнат.


При нормално замърсяване остатъците в супресора се отделят след прибл. 2 часа. След това можете да използвате четка и вода, за да изплакнете разтворената мръсотия.


Емулсията за почистване на супресори е подходящ и за ултразвукова вана.


Неразглобяемите супресори трябва да бъдат затворени от едната страна. За тази цел, напр. подходящи са конични запушалки за цев . Щом супресора е затворен, просто напълнете напълно с Емулсията за почистване на супресори.


При нормално замърсяване остатъците се разтварят след около два часа. Изцедете почистващия препарат и напълнете шумозаглушителя наполовина с вода. Затворете отвора и разклатете енергично.


За по-интензивно замърсяване ефектът може да се увеличи, ако почистващият препарат се нагрява до 40 ° C преди употреба и времето на експозиция се увеличава от четири на осем часа.


Ако с шумозаглушителя са били предизвикани екстремни замърсявания или няколко стотин изстрела, времето на експозиция може да бъде увеличено до 24 часа.


Допълнителни свойства на шумозаглушителя


Емулсията за почистване на супресори е без киселини, без мирис и нежен към материалите. Поради многото различни материали и повърхности, препоръчваме да тествате всеки почистващ препарат на незабележимо място за съвместимост.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност