Термален прицел HIKMICRO - Panther LRF PQ35L 2.0, <20mk, 640x512, 35 мм, 50Hz

Термален прицел HIKMICRO - Panther LRF PQ35L 2.0, <20mk, 640x512, 35 мм, 50Hz

Термален прицел HIKMICRO - Panther LRF PQ35L 2.0, <20mk, 640x512, 35 мм, 50Hz

  • Производител:Hikmicrotech
  • Модел: Panther LRF PQ35L 2.0, <20mk, 640x512, 35 мм, 50Hz
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 6,395.00 лв.ВЗЕМИ БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ ЗА:

- 6 месеца

- 9 месеца 

За допълнителни въпроси на: 0896811177 и 0894462621

БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА С ПРОДУКТИ КОИТО СА НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА!!!Разработен въз основа на успеха на оригиналния термален прицел Panther, изцяло новата версия Panther 2.0 добавя чувствителност под 20 mK NETD за изключителна яснота и невероятна способност за идентификация. Вграденият лазерен далекомер с нов балистичен калкулатор, компактната форма, солидната конструкция, дългият живот на батерията, аудио записа и споделянето допълват впечатляващата спецификация - изключителен термален прицел на ултраконкурентна цена.


Разработен така, че да е ергономичен и лесен за използване на тъмно, Panther 2.0 има здрав пръстен за фокусиране, монтиран зад обектива. Всички останали основни контроли се допълват от иновативния джогинг диск. Завъртането на джогинг диска регулира увеличението, а натискането и задържането му води до зареждане на менюто, което след това може да се навигира и управлява от диска. На Panther 2.0 има само 2 други бутона, единият управлява лазерния далекомер, а другият се използва за включване на устройството или за преминаване в режим на готовност.


Panther PQ35L 2.0 се предлага с 640x512px, 12µm сензор на HIKMICRO - с производителност под 20mk NETD. Този изключително точен термосензор е способен да открива малки температурни разлики, изграждайки изключително детайлно изображение дори при най-тежки условия.


Термосензорът е съчетан с високоефективната система от обективи на HIKMICRO с диаметър 35 мм, който осигурява 1.82-кратно базово оптично увеличение. Цифровото увеличение 8x дава максимално увеличение 18x. Системата от термални обективи е с високоспецифична апертура F1,0, което означава, че няма ограничения в системата от обективи и всички налични термални сигнали могат да достигнат до сензора, за да се осигури изключителна производителност при всякакви условия.


Големият OLED дисплей с резолюция 1024x768px ви осигурява отлична видимост на целта и заобикалящата ви среда. Дисплеят може да бъде персонализиран, като включва опцията Picture-In-Picture (картина в картината), а показанията на лазерния далекомер могат да бъдат променени, за да отговарят на вашия стил на стрелба. Можете също така да избирате от 4 цветови палитри: White Hot, Black Hot, Fusion и Red Hot.


Panther 2.0 използва най-новия софтуер на HIKMICRO, който включва обновена система за нулиране с един изстрел, което прави бързо и лесно настройването на оптиката към вашата пушка. Имате също така възможност да записвате снимки и видео директно на оптичния прицел или да използвате приложението, за да предавате, записвате и управлявате Panther 2.0 от мобилния си телефон.


Здравото шаси се свързва с доставената релса Picatinny, което улеснява закрепването към пушката и постигането на перфектното фокуно разстояние. С откат от 750 g/ms Panther 2.0 ще се справи без проблем с пушки с голям калибър, като например .375 H7H. Степента на защита IP67 означава, че прицелът е водоустойчив и можете да продължите да стреляте и в най-лошото време.


Panther 2.0 се захранва от стандартната за индустрията сменяема батерия 18650. Това прави възможни продължителни ловни пътувания без притеснения за захранването. Резервните батерии са лесно достъпни и икономични за закупуване. В комплекта на Panther 2.0 е включено и висококачествено зарядно устройство, което предоставя информация за състоянието на заряд и състоянието на батериите, като гарантира, че никога няма да се озовете на терен с изтощена батерия.


Всички термални сензори, използвани в продуктите на HIKMICRO, са проектирани, разработени и произведени от HIKMICRO. Това ви гарантира ненадмината производителност и съотношение цена-качество.


Термалният прицел намира приложение при сценарии като туризъм, лов, преследване и спасяване.

Характеристики:

- Висока термична чувствителност, перфектно разпознаване на детайлите

- Ярки, информативни и многопластови изображения

- Компактният размер и здравият дизайн водят до висока надеждност

- Интегрираният дизайн осигурява безпроблемна работа

- Издръжлива и надеждна конструкция за най-тежките условия

- Висока устойчивост на удар

- Сменяема и презареждаща се батерия

- Време за работа на батерията до ≥5 часа (25 °C, с изключена Hot spot)

- Обхват на откриване до 1800 м

- Широко зрително поле 12.52° × 10.03°

- Поддържа аудиозапис и запис, активиран от откат, вграден EMMC (16 GB)

- Поддържа цифрово увеличение

- С вграден лазерен далекомер с максимален обхват на измерване до 600 м и точност ±1 м


СПЕЦИФИКАЦИИ НА ТЕМОВИЗЬОРИТЕ

- Обзор: 1800 м

- Честота/Скорост на кадрите: 50Hz

ХАРАКТЕРИСТИКИ

- Вид: прицел 

- Тегло: 518 гр. ( без батерия)

- С далекомер: да

- Изходна зеница (мм): 6 мм

- Зрително поле (м/100м): 21,94 x 17,55

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

- Увеличение: 1.82

- Диаметър на обектива: 35 мм / F1.0

- Размери (дължина х широчина х височина) в см: 21,46 x 6,7 x 8,7

- Фокусно разстояние: 45 мм

- Работна температура: -30°C дo 55°C

- Батерия: Сменяема и презареждаща литиево-йонна батерия

- Живот на батерията: До 5 часа непрекъсната работа

- Настройка на диоптъра: -5 D дo 3 D
Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност