Въздушен пистолет T4E TP 50 GEN2 cal. 50 CO2 13 Joule

Въздушен пистолет T4E TP 50 GEN2 cal. 50 CO2 13 Joule

Въздушен пистолет T4E TP 50 GEN2 cal. 50 CO2 13 Joule

  • Производител:UMAREX
  • Модел: TP 50 GEN2 cal. 50 CO2 13 Joule
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 199.00 лв.

ОпцииЗдравият и надежден травматичен пистолет за домашна защита в калибър 50 (HDP 50) претърпява функционална и дизайнерско-техническа оптимизация с надграждане Generation 2, което активира допълнителен потенциал за ефективна самозащита.


T4E Real Action Marker TP (Тактически пистолет), чиито силни страни ясно се крият в големия .50 калибър, огромната енергия (13 джаула) и привлекателния външен вид, е част от най-новото поколение травматични, тренировъчни и маркиращи оръжия от висок клас, които се използват както от властите, така и от военните за тренировъчни цели.


В допълнение към оптимизираната структура на ръкохватката и новите оптични прицели с висок контраст, иновативната система за бързо пробиване без инструменти с интегрирано освобождаване на налягането е една от най-важните актуализации на 2-ро поколение.

 

12 -грамовата Co2 капсула, поставена в ръкохватката, се пробива само с лек удар от долната страна, което означава, че пистолетът TP 50 гарантира пълна производителност дори след дълги периоди на съхранение.

 

Ясно видим и забележим дисплей за налягане сигнализира за готовност за употреба. След употреба оставащото налягане се освобождава лесно и безопасно чрез завъртане на винта от долната страна на ръкохватката на 90°.

Можете лесно да заредите шест сачми калибър .50 в тръбния пълнител, интегриран в цевта. За самозащита могат да се стрелят както гумени топчета, гумено-метални, така и тебеширени (маркери), както и топчета с пипер в калибър .50.


Акценти:

- Използваеми боеприпаси: гумени топчета, гумено-метални топчета, топчета с прах, топчета с пипер (според производителя, моля, не използвайте топчета с боя, тъй като те могат да се спукат в цевта поради високата енергия)


Спецификации:

Модел: 2.4066 T4E TP 50 Gen2  

Калибър: .50

Капацитет на пълнителя: 6 топчета

Дулна енергия: 13 J

Скорост: 145 m/s

Мерни прибори: фиксиран мерник и мушка

Спусък: двойно действие

Принцип на действие: 12 g CO2 капсула

Капацитет на изстрелите с една капсула: 12 топчета

Обща дължина: 213 mm

Тегло: 682 g

Опасна дистанция: 350 m

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град Левски пощенски, код:5900 ул. Малчика №8


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност