Въздушен револвер T4E TR 50, Gen2 BLK кал.50 CO2 13 Joules

Въздушен револвер T4E TR 50, Gen2 BLK кал.50 CO2 13 Joules

Въздушен револвер T4E TR 50, Gen2 BLK кал.50 CO2 13 Joules

  • Производител:UMAREX
  • Модел: TR 50, Gen2 BLK кал.50 CO2 13 Joules
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 199.00 лв.

ОпцииНай-добрата домашна защита: Tactical Revolver (TR) 50 Gen2 е револвер с видими предимства, който се отличава със своята надеждност и висока дулна енергия. Версията от 2-ро поколение на доказания TR 50 е оптимизиран като дизайн и функция за превъзходна производителност и готовност за работа.


Най-важните характеристики на тази актуализация включват оптимизирана текстура на ръкохватката, фибро-оптичен мерник с висок контраст и иновативна система за бързо пробиване без инструменти с интегрирано освобождаване на налягането. Капсулата от 12 g CO₂ в ръкохватката се пробива само когато е необходимо и е достатъчен лек удар в долната част на ръкохватката. По този начин потребителите получават гарантирани пълни капсули и могат да бъдат сигурни в най-доброто представяне.


Енергията е увеличена до 13 джаула за значително повишаване на ефективността.


Индикатор за натиск, който може да се види и усети ясно, показва дали револверът е готов за действие. Всяко оставащо налягане се освобождава лесно и безопасно чрез четвърт оборот на винта в долната част на ръкохватката.


TR 50 Gen2 разчита и на доказаната система T4E, която предлага голям избор от кал. .50 кръгли и прецизни топчета и получава енергия от 12 g CO₂ капсула. Въртящият се пълнител с 6 патрона е способен да държи високоточни прецизни топчета и може бързо да се сменя. Рамата в областта на лоста за зареждане на барабана е преработена за още по-лесно боравене. Интуитивно разположените функционални елементи и интелигентният дизайн гарантират безопасно боравене във всяка ситуация.


Предпазителят на спусъка предотвратява случайно изстрелване, удължената горна релса Picatinny позволява монтиране на мерни прибори, а релсата Picatinny дава възможност за монтаж на допълнителни аксесоари. T4E TR 50 Gen2 също е напълно съвместим с многото съществуващи T4E аксесоари.


Спецификации:

- Калибър: .50

- Енергийно ниво (E₀) : < 13,0 J

- Капацитет на барабана: 6 топчета

- Капацитет на капсулата:  12 патрона

- Източник на енергия:  1x 12 g CO₂

- Действие: само двойно действие

- Дължина: 250 мм

- Тегло:  676 гр.

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град Левски пощенски, код:5900 ул. Малчика №8Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност